Un concert als terrats per celebrar la revetlla de Sant Joan

Un concert als terrats per celebrar la revetlla de Sant Joan

Diverses entitats, músics de la vila i l’Ajuntament organitzen per a la revetlla un concert que s’oferirà des d’un terrat, a partir de les 20 h, i que culminarà amb l’encesa de l’ermita de Sant Pau a partir de les 22 h.

La revetlla de Sant Joan d’aquest any serà diferent a causa del coronavirus i les restriccions que aquest provoca. Però un grup d’entitats i músics de Sant Pol ha volgut tirar endavant una iniciativa cultural per celebrar la revetlla. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Pol, aquestes entitats culturals i un grup de músics de la vila organitzaran aquest vespre un concert de revetlla ben especial. A partir de les 8 del vespre, es durà a terme un concert des d’un terrat de la vila. Hi participaran diferents músics i compta amb la participació de la Infernal de la Vallalta, Txacum i la Colla de Geganters. L’objectiu és que els santpolenques i santpolenques puguin celebrar la revetlla de Sant Joan a casa en família, però puguin pujar al terrat o sortir al balcó a gaudir de l’espectacle. Al final del concert, a les 10 de la nit, es durà a terme l’encesa de l’ermita de Sant Pau amb la Flama del Canigó. És un acte que també es podrà seguir des dels terrats de casa.

Revetlla amb les platges tancades

L’Ajuntament de Sant Pol tancarà les platges de la vila aquesta nit de revetlla de Sant Joan per evitar un efecte crida d’altres poblacions i evitar aglomeracions a les platges santpolenques. Així doncs, avui dimarts, revetlla de Sant Joan, es prohibirà l'accés a les platges a partir de les 10 de la nit.

Tot seguit, podeu escoltar l’entrevista que hem realitzat a la regidora de Cultura, Anna Losantos, que explica aquest esdeveniment cultural.

Cartell revetlla de Sant Joan.