Comença la Festa Major de Sant Pol
Comença la Festa Major de Sant Pol

Comença la Festa Major de Sant Pol

Aquest dimarts es dóna el tret de sortida de la Festa Major de Sant Pol, una Festa de Sant Jaume atípica, a causa de les mesures de prevenció que s’han de prendre per tal d’evitar els contagis de la Covid-19. Malgrat tot, es realitzaran diversos actes culturals des d’aquest dimarts, 21 de juliol, fins al diumenge 26.

A causa de les mesures de seguretat sanitàries, els actes de Sant Jaume s’han hagut de reformular per adaptar-los a la nova normalitat. Això vol dir que no hi haurà actes on s’hi aplegui molt públic. Per exemple, no hi haurà l’envelat ni balls amb orquestres, àpats populars, correfocs o la cercavila de gegants. A més, el tradicional pregó a la plaça de la Vila es realitzarà en un format alternatiu i telemàtic. El pregó es podrà escoltar a través de Ràdio Sant Pol (107.2 FM o www.radiosantpol.cat).

Reserva anticipada per als espectacles

Un altre dels canvis és que, per assistir als espectacles, s’haurà de fer una reserva anticipada de l’entrada, ja que l’aforament serà limitat. Tots els detalls del programa de Festa Major i la reserva de les localitats es poden trobar a la pàgina web de la Festa Major de Sant Pol, www.fmsantpol.cat.

Agenda d’actes a Ràdio Sant Pol

A partir d’aquest dimarts fins al diumenge, Ràdio Sant Pol us oferirà cada dia dins de la seva programació habitual una agenda dels actes de la Festa Major del dia, cada hora, entre les 10 del matí i les 5 de la tarda. A més, a la pàgina web, es publicaran els actes d’aquell dia.

Actes d’aquest dimarts 21 de juliol

Aquest dimarts, 21 de juliol, les activitats comencen a les 7 de la tarda, amb la visita guiada virtual per Sant Pol, de la mà de l’Arxiu Municipal de Sant Pol.

A les 21.30 hores, el Parc del Litoral acull cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula ‘Com ensinistrar un drac 3’.

Recorda que és obligatori reservar plaça per als espectacles de la Festa Major. Tota la informació la trobareu a www.fmsantpol.cat.

Cartell de la Festa Major 2020.