El torneig de futbol juvenil The CUP inaugura la seva 4a edició aquest dijous

El torneig de futbol juvenil The CUP inaugura la seva 4a edició aquest dijous

El partit inaugural enfrontarà l’amfitrió, l’At.C. Sant Pol, contra l’actual campió, el RCD Espanyol. Serà a les 17 hores, al camp del Sot del Bagueny. Durant quatre dies es podrà gaudir amb el millor futbol juvenil.

Aquest dijous, 15 d’agost, s’obre el teló de la 4a edició del torneig de futbol juvenil The Cup, que organitza l’At.C. Sant Pol. El torneig es disputarà fins al diumenge al vespre al camp del Sot del Bagueny, amb un total de 16 partits que enfrontarà alguns dels millors equips d’Espanya. Hi prenen part 8 equips. L’At.C. Sant Pol, el RCD Espanyol, que és l’actual campió, el FC Barcelona, el Girona FC, el Real Madrid CF, el Villarreal CF, el Real Betis Balompié i el Sagan Tosu japonès. Una de les grans novetats d’enguany és l’equip nipó, que es converteix en el primer combinat internacional que participa a The CUP.

Com l’any passat, la majoria dels partits seran retransmesos en directe pel canal esportiu català Esport3 i per Barça TV. A més, el canal estatal Teledeporte farà un extens resum al final del torneig.

L’organització d’aquest torneig suposa per a l’At.C. Sant Pol tot un desplegament de mitjans de primer ordre, com és la instal·lació de grades supletòries i l’habilitació d’una zona de foodtrucks. Podeu trobar tota la informació sobre el torneig a la pàgina web de The CUP.

Calendari de partits

Dijous 15
AtC Sant Pol - RCD Espanyol (17 h)
Girona FC - FC Barcelona (19 h)

Divendres 16
AtC Sant Pol - Villareal CF (16 h)
RCD Espanyol - R. Madrid (18 h)
FC Barcelona - Sagan Tosu (19.50 h)
R. Betis - Girona FC (22 h)

Dissabte 17
R. Betis - Sagan Tosu (9 h)
AtC Sant Pol - R. Madrid (11 h)
Villareal CF - RCD Espanyol (15 h)
Sagan Tosu - Girona FC (17 h)
FC Barcelona - R. Betis (19 h)
R. Madrid - Villareal CF (21 h)

Diumenge 18
10 h Partit entre el 4t classificat del grup A i del grup B
12 h Partit entre el 3r classificat del grup A i del grup B
17 h Partit entre el 2n classificat del grup A i del grup B
19 h Partit de la final