Obert el termini per demanar les beques escolars d’aquest curs
Obert el termini per demanar les beques escolars d’aquest curs

Obert el termini per demanar les beques escolars d’aquest curs

Hi ha temps per sol·licitar aquestes ajudes econòmiques fins al pròxim 27 de setembre.

L’Ajuntament de Sant Pol ha obert el període per demanar les ajudes escolars per a aquest curs 2019-2020 que comença. Són beques per a educació infantil, primària, secundària i post-obligatori, que permeten sufragar les despeses en llibres, material escolar, colònies, menjador escolar, servei de logopèdia, i altres serveis. Aquestes beques escolars es poden demanar fins al 27 de setembre.

Els requisits per accedir a aquestes ajudes són estar empadronat a Sant Pol de Mar, i estar escolaritzat en un centre públic. Per demanar-la, és imprescindible entregar tota la documentació presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament. L’imprès de sol·licitud, així com la informació de la resta de documentació necessària, es pot trobar al portal municipal santpol.cat (en aquest enllaç), a l’OAC i a les oficines de Serveis Socials.

Per resoldre els dubtes que puguin tenir les famílies, s’han programat dues xerrades informatives que tindran lloc el dilluns 9 de setembre. Seran a les 11 del matí i a les 17.30 hores, a la sala Ainaud de Lasarte.

Cartell de les beques escolars 2019.