Detenen el presumpte autor d’un robatori a Sant Pol de Mar

Detenen el presumpte autor d’un robatori a Sant Pol de Mar

L’arrestat està acusat de vuit robatoris amb força a domicilis de diverses comarques, com ara el Maresme, el Baix Llobregat i el Vallès Occidental. Se’l relaciona amb robatoris a Sant Pol, Canet i Vilassar. El jutge instructor va decretar presó provisional per al detingut.

Els Mossos d’Esquadra van detenir a principis d’aquest mes de setembre un home, de nacionalitat xilena i 34 anys, com a presumpte autor de vuit robatoris amb força a domicilis del Maresme, Baix Llobregat, Baix Penedès i Vallès Occidental. Les investigacions dels Mossos, que s’han conegut avui mateix, apunten que aquest home va participar en set robatoris arreu de Catalunya, comesos a Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Vilassar de Mar, Castellví de Rosanes, Cunit, Sant Boi de Llobregat i Terrassa.

El dispositiu dels Mossos d’Esquadra va permetre localitzar-lo i detenir-lo ‘in fraganti’ el passat 3 de setembre a Calafell, quan acabava de cometre un altre robatori en aquest municipi. A més de requisar-li els objectes de valor provinents dels robatoris, es va comprovar que el detingut es feia passar per un altre ciutadà de nacionalitat xilena. Per aquesta raó, també va quedar detingut com a presumpte autor d’un delicte d’usurpació de l’estat civil.

Els Mossos d’Esquadra informen que ja s’han començat a retornar els objectes recuperats dels robatoris. El jutge instructor va decretar presó provisional per a l’arrestat. La investigació dels Mossos continua oberta i no es descarten més detencions.

Foto: Mossos d'Esquadra.

Foto dels objectes sostrets