El Reparatruck visita Sant Pol aquest dissabte per ensenyar a reparar aparells informàtics, petits electrodomèstics i bicicletes

El Reparatruck visita Sant Pol aquest dissabte per ensenyar a reparar aparells informàtics, petits electrodomèstics i bicicletes

Es tracta d'un servei gratuït amb tècnics qualificats que mostraran com fer reparacions fàcils i comunes. Estarà ubicat dissabte, 9 de novembre, a la plaça de l'Hotel, de 10 a 13 hores.

Dissabte vinent, Sant Pol rebrà la visita d'un servei que té l'objectiu de reduir els residus a partir que els propis usuaris aprenguin a reparar els petits electrodomèstics. Es tracta del Reparatruck, un servei mòbil de reparació itinerant que promouen l'entitat Solidança, el Departament de Territori i Sostenibilitat, l'Agència de Residus de Catalunya i el Consorci de Residus del Maresme. El Reparatruck té l'objectiu que els veïns i veïnes puguin reparar ells mateixos aparells informàtics, petits electrodomèstics i bicicletes. És un servei gratuït que ofereix 3 hores de formació amb personal qualificat i amb les eines adequades perquè les persones aprenguin a reparar-ho per si mateixes.

L'Ajuntament de Sant Pol de Mar s'ha adherit a aquest servei i, periòdicament, el Reparatruck visitarà Sant Pol en el futur. La finalitat és fomentar la prevenció de residus a la vila, reduir el nombre de petits electrodomèstics que acaben a les escombraries, ja que la ciutadania aprendrà a fer les reparacions fàcils i més comunes dels seus aparells de manera segura. El Reparatruck s'ubicarà dissabte a la plaça de l'Hotel, de 10 del matí a la 1 del migdia.

Fulletó Reparatruck 01

Fulletó Reparatruck 02