L’Hospital Sant Jaume de Calella registra 4 defuncions per Covid-19 des de dijous passat

L’Hospital Sant Jaume de Calella registra 4 defuncions per Covid-19 des de dijous passat

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva informa que aquest dilluns, 28 de desembre, a l’Hospital Sant Jaume de Calella hi ha 25 persones ingressades per la Covid-19 i al centre sociosanitari hi ha 6 pacients ingressats. Des de la setmana passada, a l’Hospital de Calella s’han registrat 12 ingressos, 5 altes mèdiques i 4 defuncions. Al centre Sociosanitari, des de dijous passat, s’han registrat 2 ingressos i una alta mèdica, que malgrat el test negatiu continua ingressat al centre.

Dels professionals sanitaris de tots els centres de la Corporació, n’hi ha 5 que han donat positiu de coronavirus en un test PCR i es troben en aïllament, i uns altres 9 estan confinats per tenir contacte estret amb un positiu.

A Sant Pol de Mar, el risc de rebrot continua en un nivell alt, però amb una disminució de les dades de transmissió. En l’última setmana, s’han confirmat 4 casos positius per PCR i per test d’antígens. La taxa de transmissió de la malaltia ha minvat i ja es troba per sota de l’1, concretament en un índex de 0,51.