L’Ajuntament incorpora per a diversos projectes cinc persones amb dificultats d’inserció

L’Ajuntament incorpora per a diversos projectes cinc persones amb dificultats d’inserció

Es tracta del programa laboral i inclusiu ‘Treball i Formació’, que es fa en col·laboració amb el Consell Comarcal del Maresme.

L’Ajuntament de Sant Pol ha incorporat aquests dies a la seva plantilla cinc persones que es beneficiaran del programa laboral i inclusiu ‘Treball i Formació’. Es tracta d’un programa que compta amb la col·laboració del Consell Comarcal del Maresme, que és l’organisme que contracta aquestes persones i els atorga la destinació final. El programa està adreçat a persones amb dificultats d’inserció laboral, als quals se’ls ajuda amb una experiència laboral i formativa. Les persones que se’n poden beneficiar són persones que no perceben cap prestació i que són majors de 45 anys, persones que reben la Renda Garantida Ciutadana, o dones víctimes de violència de gènere.

A finals de l’any passat, es van aprovar cinc projectes, que podien donar feina a persones d’aquests col·lectius. A partir de llavors, es van entrevistar un total de 33 persones, de les quals es van escollir aquests dos homes i tres dones recentment contractades. Els cinc nous treballadors són: un peó de pintura i empaperament, que s’encarregarà de la reordenació de la senyalització, manteniment i conservació del mobiliari urbà de la via pública; una Auxiliar Administrativa, que realitzarà la digitalització de la documentació municipal; un operari de la construcció, encarregat de la reparació i manteniment de les voreres del nucli urbà i les urbanitzacions; una operària de neteja viària, que es dedicarà al manteniment de la via pública i el mobiliari d’algunes urbanitzacions; i una operària de jardineria, que servirà de reforç en el manteniment de la zona del Parc del Litoral.

Foto: Ajuntament de Sant Pol de Mar.