L'At.C. Sant Pol engresca els jugadors del seu planter per a que donin suport al primer equip aquest diumenge

L'At.C. Sant Pol engresca els jugadors del seu planter per a que donin suport al primer equip aquest diumenge

El club sortejarà una pilota de futbol signada per tots els jugadors del primer equip entre els joves jugadors i jugadores dels equips base que acudeixin diumenge al migdia al camp Sot del Bagueny vestits amb la indumentària de l'At.C. Sant Pol.

L'At.C. Sant Pol vol fer pinya al voltant del primer equip, que està vivint un moment delicat amb una ratxa de mals resultats. Per aquesta raó, el club ha engrescat els jugadors i jugadores dels equips base a anar al camp municipal Sot del Bagueny aquest diumenge 10 de febrer, a les 12 del migdia, per tal de donar escalf i suport al primer equip. Els ha animat a anar al camp vestits amb la indumentària del club, per convertir-se en el jugador número 12. El club ha anunciat que, entre tots els joves que hi assisteixin vestits amb la indumentària de l'equip, se sortejarà una pilota de futbol firmada pels jugadors del primer equip.

Es tracta d'un partit molt important per a l'At.C. Sant Pol, ja que rep al seu camp al Singuerlín, un rival directe en la lluita que té per mantenir la categoria. El cap de setmana passat, el Sant Pol es va veure superat per un Sarrià, que està en bon moment de forma i ocupa una de les places de la part alta de la taula. En la seva visita al camp de la Vall d'Hebron, els santpolencs van caure per 2 a 0. Malgrat la derrota, l'At.C. Sant Pol encara es troba fora de la zona perillosa, tot i que hi està molt a prop. A hores d'ara, els santpolencs té un punt d'avantatge respecte al primer equip situat en zona de descens, que precisament és el Singuerlín.