Sant Pol posa en marxa un nou programa d’atenció domiciliària

Sant Pol posa en marxa un nou programa d’atenció domiciliària

El programa està organitzat per l’Ajuntament, juntament amb els hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

Sant Pol ha posat en marxa el nou servei d’atenció domiciliària anomenat PADAH (Programa d’Atenció al Domicili a l‘Alta Hospitalària). Es tracta d'un servei per als veïns i veïnes que han estat ingressades a l’hospital i se’ls ha donat d’alta, però encara necessiten un suport a casa seva per realitzar les activitats de cada dia. Aquestes persones podran tenir, durant 20 dies com a màxim, un servei de suport domiciliari gratuït. Durant aquest temps, els familiars podran presentar a Serveis Socials la documentació necessària per valorar si tenen accés a un Servei d'Assistència Domiciliària Social o de Dependència. Des del mateix hospital es tramita la participació en el programa i es coordina amb el CAP de Sant Pol.

El servei és el fruit d’un conveni entre l’Ajuntament de Sant Pol, que finança aquest projecte, i els hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, juntament amb l’empresa SESMAR, que és qui prestarà els serveis d’atenció domiciliària.