Arrenca la campanya electoral
Arrenca la campanya electoral
Arrenca la campanya electoral

Arrenca la campanya electoral

Ràdio Sant Pol prepara una programació especial, amb entrevistes als candidats i candidates, l’emissió del debat electoral i un programa especial per a la nit del 26 de maig.

Aquesta mitjanit ha arrencat la campanya electoral per a les eleccions municipals del 26 de maig. A Sant Pol, es presenten set candidatures, Junts per Catalunya-Sant Pol, Junts per Sant Pol, Esquerra Republicana, el Partit Popular, el Partit dels Socialistes, la CUP de Sant Pol i Convergents.

Programació especial a Ràdio Sant Pol

Ràdio Sant Pol està preparant una programació especial per a cobrir aquesta campanya. Durant la setmana vinent, cada dia entrevistarà a un dels candidats. Les entrevistes seran en directe a les 18 hores. Comencen dilluns amb les entrevistes a la CUP i a Convergents. Les seguiran dimarts les entrevistes al PP i PSC. Dimecres, s’entrevistarà a ERC; dijous a Junts per Sant Pol i divendres a Junts per Catalunya.

Dissabte, 18 de maig, a les 19 hores, s’emetrà en directe el debat electoral dels candidats des de la Carpa del Parc del Litoral. I diumenge 26 de maig a la nit, Ràdio Sant Pol emetrà un programa especial amb els resultats de les eleccions i les primeres reaccions.

A més, Ràdio Sant Pol convida tothom qui vulgui a plantejar les preguntes que faria a tots els candidats i candidates a través del facebook de la ràdio. Durant les entrevistes i el debat electoral, es plantejaran algunes d'aquestes preguntes.

cartell programacio entrevistes

cartell preguntes candidats