Sant Pol no podrà suprimir les franges horàries de moment

Sant Pol no podrà suprimir les franges horàries de moment

La densitat de població del poble és major de la que marquen els requisits i, per tant, encara no pot suprimir les franges horàries ni tampoc es poden obrir al públic interiors de bars o restaurants.

Sant Pol no pot suprimir, de moment, les franges horàries per a la sortida al carrer dels seus veïns. El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) publica aquest divendres que poden suprimir aquestes franges, per passejar o fer esport, els municipis menors de 10.000 habitants i amb una densitat inferior a 100 habitants per quilòmetre quadrat.

Sant Pol compleix el primer requisit, però no el segon. Concretament, la densitat de població de Sant Pol és de 706 habitants per km quadrat. Així doncs, es mantenen les franges horàries diferents per a la gent gran i per als infants, com també les franges per fer esport.

Per la mateixa raó, de moment, a Sant Pol de Mar no podran obrir els bars i restaurants el seu interior per a que els seus clients hi puguin consumir. Recordem que, des d’aquesta setmana, els establiments de restauració de Sant Pol poden obrir les terrasses, mantenint sempre les mesures de seguretat de distància social.