El pintor Martí Ceballos repassa la seva obra en el llibre i l’exposició ‘La emoción del color’

El pintor Martí Ceballos repassa la seva obra en el llibre i l’exposició ‘La emoción del color’

Aquest dissabte, 3 d'agost, a les 19.30 h, es presenta el llibre al Centre Cultural i d’Esbarjo. L’acte també serà la inauguració de la mostra pictòrica, que es podrà visitar fins al 16 d’agost.

El Centre Cultural i d’Esbarjo acollirà aquest dissabte, 3 d’agost, la presentació del llibre ‘La emoción del color’ del pintor santpolenc Guillermo Martí Ceballos. La presentació serà a les 19.30 hores. L’acte servirà també per inaugurar una exposició pictòrica que l’artista exhibirà en el Centre Cultural. La mostra es podrà visitar fins al 16 d’agost.

Tant el llibre com l’exposició fan un repàs per la trajectòria de Martí Ceballos. Amb el color com a gran protagonista, els quadres de l’artista mostren paisatges, retrats, imatges urbanes i un llarg etcètera. Guillermo Martí Ceballos ha dividit la seva obra per temàtiques i, al mateix temps, es veu el seu camí d’experimentació amb diferents tècniques. Com ell mateix explica, utilitza el color i la pintura per mostrar estats d’ànim, idees i pensaments, més enllà del propi quadre.

Tot seguit, podeu escoltar l’entrevista que a Ràdio Sant Pol hem realitzat al pintor Guillermo Martí Ceballos.

Foto: Josep Torrents.