Es presenta un llibre que combina l’art i la meditació

Es presenta un llibre que combina l’art i la meditació

L’escriptor i pintor Ezequiel Saad presenta avui divendres al vespre a la Sala Ainaud de Lasarte el llibre ‘Nirvana. Suma de arte y meditación’, que reflexiona sobre la meditació a través de 58 il·lustracions.

La Sala Ainaud de Lasarte acull aquest divendres, a les 19 hores, la presentació del llibre ‘Nirvana. Suma de arte y meditación’. Es tracta d’un llibre d’assaig i art de l’escriptor i pintor Ezequiel Saad. L’autor reflexiona sobre el sentit de la vida i la mort, sobre l’existència i sobre la meditació, a través de 58 il·lustracions i kakemonos (tipus de pintura oriental). Durant la presentació es podrà gaudir de l’exposició d’alguns d’aquests quadres.

La presentació comptarà amb l’actuació de Carles Targarona, un artista resident a Sant Cebrià de Vallalta, que realitzarà un espectacle interactiu amb el públic per tal de fomentar les reflexions que exposi Ezequiel Saad. La presentació està organitzada per l’entitat Dones de la Vallalta, i la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Pol. Al final de la presentació, Ezequiel Saad firmarà exemplars del seu llibre.

Tot seguit, podeu escoltar íntegrament l’entrevista que Ràdio Sant Pol hem realitzat a l’escriptor i pintor Ezequiel Saad.

Cartell de la presentació del llibre 'Nirvana'.