Txacum celebra el primer aniversari després del seu retorn

Txacum celebra el primer aniversari després del seu retorn

La banda de percussió celebra el seu primer any després de l'aturada de l'activitat amb una festa al Parc del Litoral. Una cercavila, tallers, una botifarrada, la Big Band Valona i un karaoke amenitzaran el primer aniversari.

Aquest diumenge, 1 de desembre, la banda de percussió Txacum celebra el seu primer aniversari de retorn, després que hagués fet una aturada en la seva activitat durant un temps. La colla de percussió de La Infernal de la Vallalta ho celebrarà amb una festa al Parc del Litoral. La jornada començarà a les 11 del matí, amb la trobada de les bandes participants i una cercavila. El recorregut sortirà des de la plaça de l'Hotel i acabarà al Parc del Litoral, passant per la plaça de l'Estació. A més de la banda Txacum, hi prendran part els Timbalers de Vidalella i els Tabalers dels Diables de Canet. Mentrestant, en el Parc del Litoral, es duran a terme tallers de diables i malabars per a totes les edats, i també un taller de percussió.

A les 13 hores, s'organitzarà una botifarrada popular. El preu és de 8 euros, si es compra anticipadament a Ca l'Arau i a Ruby's Bar, o de 10 euros si es compra aquell mateix dia. Inclou pa amb tomàquet, botifarra, amanida, coca i beguda. La festa posarà la cloenda amb l'actuació de la Big Band Valona i un karaoke.

Cartell de l'aniversari de Txacum.