Música per Nadal
Música per Nadal

Música per Nadal

Aquest cap de setmana se celebren dos concerts de Nadal, tots dos dedicats a nadales i cançons tradicionals.

Comencen les festes nadalenques i, com és tradició, la música es converteix en protagonista en molts actes programats per celebrar el Nadal. Aquest cap de setmana, s’han organitzat dos concerts de Nadal, que comptaran amb un repertori dedicat a les nadales i les cançons tradicionals.

Per una banda, dissabte 22 de desembre, l’església de Sant Pau acollirà un concert de música tradicional catalana per a guitarra, que anirà a càrrec de Joan Carles Martínez. El concert començarà a les 18 hores i inclourà peces de diversos autors, com ara Miquel Llobet o Emili Pujol, entre altres. L’entrada no té un preu tancat, sinó que es realitzarà taquilla inversa, és a dir cadascú aportarà el que pugui o cregui convenient. El concert està organitzat per l'Ermita Officinalis amb la col·laboració de la parróquia de Sant Jaume.

Per altra banda, diumenge 23 de desembre, a les 12 del migdia, la plaça de Torrent Arrosser acollirà el concert de Nadal organitzat per l’entitat A tot drap. Una representació del cor L’Aixa oferirà un repertori de cançons de Nadal populars catalanes.

Cartell del concert a l'ermita.

Cartell del concert d'A tot drap.