El comerç santpolenc organitza dissabte tot d'activitats al carrer amb motiu de la 4a Festa Nadalenca

El comerç santpolenc organitza dissabte tot d'activitats al carrer amb motiu de la 4a Festa Nadalenca

La festa s’instal·larà tota la tarda al centre urbà, amb inflables per a infants, tallers i un bingo al carrer, gentilesa de la Unió d’Establiments i Serveis de Sant Pol de Mar.

Aquest dissabte 22 de desembre arriba la 4a Festa Nadalenca del Comerç Santpolenc. S’instal·larà durant tota la tarda al carrer Consolat del Mar, als Quatre Cantons, al carrer Nou i a la plaça de l’Estació. La festa està organitzada per la Unió d’Establiments i Serveis de Sant Pol de Mar, amb la col·laboració del consistori. Hi haurà inflables per als infants i tallers, entre altres activitats. A més i com a novetat, la Unió d’Establiments realitzarà un bingo popular a les 19 hores al carrer Nou.

Programa d’actes de la 4a Festa Nadalenca del Comerç Santpolenc

- De les 16.30 a 19.30 h: Inflable per a nens i nenes a la plaça de l’Estació. Col·labora Regidoria de Comerç.

- De les 17 a les 18.30 h: Taller de Nadal ‘Econimbus Educa’ pels més petits als Quatre Cantons. Col·labora Regidoria de Comerç.

- A les 17.30 h: ‘Narració de contes’ a càrrec de Sílvia Serra. Serà una activitat itinerant que començarà al c. Consolat de Mar, recorrerà el c. Nou i arribarà a la plaça de l’Estació. Gentilesa de la Unió d’Establiments i Serveis de Sant Pol.

- De les 17 a les 20 h: Mickey Mouse es passejarà pels carrers de Sant Pol: Consolat de Mar, Quatre Cantons, Nou, Ferrocarril, Pujada Sant Pau, Tobella, Plaça de l’Hotel, Roger de Flor, Manzanillo, Santa Clara i Abad Deàs. Els infants el podran saludar i fotografiar-se. Col·labora la Regidoria de Comerç.

- A les 19 h: ‘Bingo’ al c. Nou, gentilesa de la Unió d’Establiments i Serveis de Sant Pol de Mar. Les butlletes del sorteig es repartiran als comerços de Sant Pol. Hi hauran premis al ‘Bingo’ i també als que cantin ‘Línia’.