Programa de música en el qual en Jordi López et presenta la banda sonora de la teva vida. Un recull dels millors temes musicals dels últims 70 anys que cal escoltar almenys un cop a la vida. Gaudeix dels '1.001 discos que cal escoltar abans de morir'. 

Presentador: Jordi López

Programa dedicat al món de la sardana, els aplecs i les audicions de sardanes més properes, destinat a tots els amants de la música popular catalana.

Presentador: Carles Tarridas

Programa de música especialitzat en el jazz i en tots els seus diferents estils, des del més clàssic al Latin Jazz, passant per les fussions d'estil. Presentat per The Swinger. 

Presentador: Alberto Castro 'The Swinger'

Programa de música especialitzat en el blues i els seus diferents referents. Cada setmana, Jordi López ens acosta a aquest estil, repassant els grans guitarristes, les millors veus i les figures més destacades.

Presentador: Jordi López

L'Agenda Informativa de Ràdio Sant Pol ens manté informats de dilluns a dijous, a les 13 i 16 hores, de tot allò que passa al nostre poble.

Consells de salut, l'actualitat del dia a dia i respostes als dubtes de la gent gran... Tot allò que pot interessar a la gent gran de Sant Pol, acompanyat amb cançons d'ahir, d'avui i de sempre.

Presentador: Bartomeu Arqué

Ànimes, un espai de reflexió, poesia i música, un espai per endinsar-nos en el cor i obrir la porta als somnis.

Creat i presentat per Josep Torrents i Rafael Caro
Col·laborador: Jordi Sugrañes

Programa de música en el qual la Rosa Vidal presenta èxits musicals de tots els temps. Un recorregut per cançons de tots els estils i de totes les èpoques. Cada programa té una temàtica diferent, que serveix de ruta per al passeig musical.  

Presentador: Rosa Vidal
Tècnic de so: Jordi Sugrañes

Espai en el qual repassem moments claus del passat de Sant Pol, descobrim l’origen d’edificis emblemàtics o tradicions de la nostra cultura. Ho fem de la mà de la historiadora Cristina Bosch.

Presentadora: Cristina Bosch
Col·laborador: Jordi Sugrañes

Tot el que vulguis saber del setè art. Els millors tràilers de pel·lícules, les bandes sonores més emocionants, la darreres novetats de la cartellera... Espai dirigit per Laura Aragonés.

Presentadora: Laura Aragonés
Tècnic: Josep Dalmau

Espai musical en el qual recordem els millors temes musicals d'avui i de sempre.

Presentador: Josep Dalmau

Programa dedicat al món de la sardana i de la música de cobla. Cada programa és un monogràfic dedicat a un compositor, un esdeveniment concret o un estil determinat. Es tracta d'una producció de RàdioCalellaTV, que emet Ràdio Sant Pol.

Presentadora i directora: Queralt Pedemonte.

Un espai amb música arribada del mar, amb sabor a sal, amb aire mariner... La millor recopilació d'havaneres, realitzada per l'Andreu Coll.

Presentador: Andreu Coll

Poesia, música, relats... S'entrellacen dibuixant un quadre de paraules i sentiments. Programa realitzat a Ràdio Arenys de Munt i emès a Ràdio Sant Pol. 

La millor recopilació de música country, de la mà i la veu de Rafel Corbí.

Presentador: Rafel Corbí

Un viatge per les tradicions i costums de tot el món. Amb especial èmfasi a les fires i festes de Catalunya.

Presentador: Manel Sorribas
Col·laboradors: Jesús Gómez, Josep Dalmau, Alícia Álvarez, Josep Pons, M. Roser Llompart, Montse Milà i César Escobedo.

Coneix el sant de cada dia i descobreix una frase per reflexionar.

Presentador: Andreu Coll.

El món de la informació, analitzat des d'un altre punt de vista, amb bon humor i crítica per part d'en Nil Marbà i el seu equip de col·laboradors.

Presentador: Nil Marbà

Espai dedicat a la lectura i els llibres. Persones destacades de Sant Pol i biblioteques de tot Catalunya oferiran les seves recomanacions literàries, i la Biblioteca de Can Coromines ens descobrirà serveis i projectes que duu a terme. 

Realitzat per la Biblioteca de Can Coromines

Espai que inclou una entrevista a una persona relacionada amb l'actualitat de Sant Pol de Mar. En la majoria dels casos, aquesta entrevista està inclosa en l'Informatiu dels divendres de Ràdio Sant Pol.

Espai radiofònic per aprofundir en la fe cristiana, elaborat pel Departament Audiovisual del Bisbat de Girona. Entrevistes, temes d'actualitat, notícies i les seccions fixes adreçades al jovent.

Presentador: Àngel Rodríguez
Col·laboradors: Jordi Callejón i Mn. Josep Caselles

Un espai pels amants de la música i les paraules per escoltar i pensar. Espai dirigit per Laura Aragonès.

Presentadores: Laura Aragonés i Anna Roigè
Tècnic: Josep Dalmau

Tota la informació d'actualitat a Sant Pol i la seva agenda cultural, amb entrevistes als seus protagonistes.

Edita i presenta Jordi Sugrañes

Contes, relats i llegendes, acompanyades de música.
Un espai realitzat per Ràdio Cabrera i emès per Ràdio Sant Pol.

Presentadors: Maria Antònia Ranxo, Josep Rodríguez i Josep Pons

Dues hores diàries dedicades a la música feta a casa nostra, amb els grans èxits dels últims anys i els clàssics més destacats de les darreres dècades.

Música i cançons amb història, efemèrides d'un temps passat, reflexions i pensaments. Un viatge al passat per recordar un altre temps.

Presentador: Andreu Coll

La millor música dels últims anys, presentada per Rafel Corbí.

Presentador: Rafel Corbí

Programa dedicat al món del cinema, els còmics i les sèries de televisió. Podreu trobar les crítiques més perverses i la tertúlia més desenfadada. Coneixereu les últimes estrenes cinematogràfiques, les xafarderies de les celebritats, els rodatges més esperats, les millors sèries i les bandes sonores més destacades.

Amb Ignasi Arbat, Marta Sanz, Aram Bonmatí, Jacint Casademont, Bernat Costa i Francesc Morales.

Una hora de salsa d'avui i de sempre per no parar de ballar.

Presentador: Martí Saguer

La música popular del Río de la Plata a través de la seva història. Programa realitzat a Mataró Ràdio i emés a Ràdio Sant Pol.

Presentador: Jorge López Alba

Emissió del Ple municipal de l'Ajuntament de Sant Pol.

Recull dels programes especials de Ràdio Sant Pol.

Un programa per recordar aquelles cançons que es van editar en 'discos de pedra', recuperats i amb una acurada informació sobre ells de la mà de Josep Pons. Programa realitzat a Ràdio Cabrera i emès a Ràdio Sant Pol.

Presentador: Josep Pons

Recordarem la música que va marcar una època. Repassarem la banda sonora dels 80, una dècada inoblidable.

Presentadora i Tècnica de so: Laura Aragonés

Un programa dedicat als diferents estils de música americana (rock, country, folk, blues, rock & roll, rockabilly, bluegrass, hard rock...). 'Ruta 66' inclou clàssics, novetats discogràfiques, versions, concerts... I dedica un espai a l’artista de la setmana.

Presentador: Pitu Dos Santos

Espai quinzenal de música clàssica per escoltar i aprendre dels grans compositors.

Presentador: Emili Orrit

Blog: http://scherzoradiolitoral.blogspot.com
Mail: radio.scherzo@gmail.com

Programa de música especialitzat en el country i en els seus diferents estils, des del més clàssic fins a les fusions més modernes.

Presentadora: Rosa Vidal

Espai dedicat a la medicina alopàtica, es a dir la medicina corrent que tots coneixem, a la medicina alternativa i a la psicologia. Amb entrevistes a professionals i especialistes de la salut.

Presentador: Josep Torrents
Col·laborador: Rafael Caro

Programa realitzat per l'entitat Maresmar, suport a la lactància. A partir de casos reals, l'espai tracta i debat en profunditat sobre l'alimentació dels petits de la casa. 

Presentadora: Elena Cañís
Col·laboradores: Roser Gispert i Clàudia Torres

Música nostàlgica dels anys 40, 50 i 60.

Amb Jordi Piqué.

La millor selecció de heavy metal i rock dur, amb totes les novetats discogràfiques, entrevistes i agenda de concerts. L'espai de heavy amb més història de la ràdio catalana. Programa realitzat a Ripollet Ràdio i emès a Ràdio Sant Pol.

Presentador: Paco González