Programa de música en el qual en Jordi López et presenta la banda sonora de la teva vida. Un recull dels millors temes musicals dels últims 70 anys que cal escoltar almenys un cop a la vida. Gaudeix dels '1.001 discos que cal escoltar abans de morir'. 

Presentador: Jordi López

Programa que explica moments històrics de la humanitat de forma entenedora, amena i divertida. A cada programa, hi col·labora un historiador i persona experta en el tema que es tracta. 

Presentadors: Sergio Rodríguez i Alberto Reche

Programa dedicat al món de la sardana, els aplecs i les audicions de sardanes més properes, destinat a tots els amants de la música popular catalana.

Presentador: Carles Tarridas

Programa de música especialitzat en el jazz i en tots els seus diferents estils, des del més clàssic al Latin Jazz, passant per les fussions d'estil. Presentat per The Swinger. 

Presentador: Alberto Castro 'The Swinger'

Programa de música especialitzat en el blues i els seus diferents referents. Cada setmana, Jordi López ens acosta a aquest estil, repassant els grans guitarristes, les millors veus i les figures més destacades.

Presentador: Jordi López

L'Agenda Informativa de Ràdio Sant Pol ens manté informats de dilluns a dijous, a les 13 i 16 hores, de tot allò que passa al nostre poble.

Consells de salut, l'actualitat del dia a dia i respostes als dubtes de la gent gran... Tot allò que pot interessar a la gent gran de Sant Pol, acompanyat amb cançons d'ahir, d'avui i de sempre.

Presentador: Bartomeu Arqué

Programa musical d'una hora de duració que aplega peces musicals de diferents estils musicals, èxits d'avui i de fa un temps.

Presentador: Josuè Ytxart

Programa mensual dedicat a les diverses disciplines artístiques. Cada mes parlem d’art, coneixem activitats que realitza el Museu de Pintura de Sant Pol, descobrim disciplines artístiques i parlem amb artistes de la nostra vila, de Sant Pol. Espai realitzat en col·laboració amb el Museu de Pintura i l’entitat Amics de les Arts.

Ànimes, un espai de reflexió, poesia i música, un espai per endinsar-nos en el cor i obrir la porta als somnis.

Creat i presentat per Josep Torrents i Rafael Caro
Col·laborador: Jordi Sugrañes

Espai en el qual repassem moments claus del passat de Sant Pol, descobrim l’origen d’edificis emblemàtics o tradicions de la nostra cultura. Ho fem de la mà de la historiadora Cristina Bosch.

Presentadora: Cristina Bosch
Col·laborador: Jordi Sugrañes

Espai musical en el qual recordem els millors temes musicals d'avui i de sempre.

Presentador: Josep Dalmau

Programa esportiu amb les notícies i l'actualitat de l'esport a Sant Pol de Mar. Amb Eduard Boet, Andreu Tresserras i la col·laboració de Lluís Carreras.

Programa dedicat al món de la sardana i de la música de cobla. Cada programa és un monogràfic dedicat a un compositor, un esdeveniment concret o un estil determinat. Es tracta d'una producció de RàdioCalellaTV, que emet Ràdio Sant Pol.

Presentadora i directora: Queralt Pedemonte.

Programa musical dedicat amb la música independent com a senya d’identitat, que connecta l’entorn indie amb les diverses tendències musicals.

Presentador: Juanjo Alfonso

Espai musical que dóna el protagonisme a la música conscient, plena de contingut i arrels, els sons de tot el món que difonen la seva identitat, el seu orgull i els seus anhels. Conduït per Mariajo López Vilalta, més coneguda com a Morocha. Espai produït a Ràdio Cabrera.

Presentadora: Mariajo López Vilalta

Espai dedicat a les músiques del món, folk, etnojazz, new age, flamenc i altres gèneres alternatius.

Presentador: Jordi García

 

 

 

 

 

Podeu escoltar tots els programes en el següent enllaç:

Un espai amb música arribada del mar, amb sabor a sal, amb aire mariner... La millor recopilació d'havaneres, realitzada per l'Andreu Coll.

Presentador: Andreu Coll

Espai setmanal d'entreteniment que repassa els records de la generació que va estudiar la EGB. El programa recupera sèries i programes de TV, pel·lícules, hits nacionals i internacionals...

Presentadors: Valen del Olmo i Xavi Nusas

La millor recopilació de música country, de la mà i la veu de Rafel Corbí.

Presentador: Rafel Corbí

Espai dedicat a les eines digitals de la comunicació, amb entrevistes amb experts tècnics que ens aclareixen els avenços tecnològics de l'actualitat. Programa produït per BarcelonaDot Radio.

Presentador: Tomàs Cascante

Espai dedicat al cinema realitzat pel Cineclub Akira. L'entitat Cineclub Akira us introdueix a la pel·lícula que podreu gaudir en la pròxima sessió del cineclub, gaudint del cinema i de la història dels seus protagonistes.

Un viatge per les tradicions i costums de tot el món. Amb especial èmfasi a les fires i festes de Catalunya.

Presentadors: Manel Sorribas i Josep Dalmau
Col·laboradors: Josep Pons, M. Roser Llompart, Montse Milà, Irineu Castillo, Josep Torrents, Albert Calls i César Escobedo.

Espai dedicat a la lectura i els llibres. Persones destacades de Sant Pol i biblioteques de tot Catalunya oferiran les seves recomanacions literàries, i la Biblioteca de Can Coromines ens descobrirà serveis i projectes que duu a terme. 

Realitzat per la Biblioteca de Can Coromines

L'espai 'Entretots' gira entorn al món de les persones amb discapacitat. Temes d’interès, entrevistes, opinions i moltes coses més són els ingredients d’aquest programa que, sense perdre l’humor, descriu la realitat actual. 'Entretots no busca oients sinó còmplices'. Programa realitzat a Ripollet Ràdio i emès a Ràdio Sant Pol.

Espai que inclou una entrevista a una persona relacionada amb l'actualitat de Sant Pol de Mar. En la majoria dels casos, aquesta entrevista està inclosa en l'Informatiu dels divendres de Ràdio Sant Pol.

Espai radiofònic per aprofundir en la fe cristiana, elaborat pel Departament Audiovisual del Bisbat de Girona. Entrevistes, temes d'actualitat, notícies i les seccions fixes adreçades al jovent.

Presentador: Àngel Rodríguez
Col·laboradors: Jordi Callejón i Mn. Josep Caselles

El músic Eduard Costa ens explica un conte de collita pròpia per als menuts de la casa abans d'anar a sopar.

Un espai pels amants de la música i les paraules per escoltar i pensar. Espai dirigit per Laura Aragonès.

Presentadores: Laura Aragonés i Anna Roigè
Tècnic: Josep Dalmau

Programa musical que mostra i difón músics, artistes i sons d'arreu del món per entendre i difondre l'univers musical des de diferents perspectives.

Presentador: Rafel dos Santos

Espai radiofònic dedicat als Jocs de Taula moderns. El programa repassa les novetats i els jocs clàssics amb entrevistes a dissenyadors, editorials, associacions, especialistes... Programa produït a Ràdio Arenys.

Director i presentador: Juan Carlos Reigosa

Tota la informació d'actualitat a Sant Pol i la seva agenda cultural, amb entrevistes als seus protagonistes.

Edita i presenta Jordi Sugrañes

Contes, relats i llegendes, acompanyades de música.
Un espai realitzat per Ràdio Cabrera i emès per Ràdio Sant Pol.

Presentadors: Maria Antònia Ranxo, Josep Rodríguez i Josep Pons

Una hora diària dedicada a la música feta a casa nostra, amb els grans èxits dels últims anys i els clàssics més destacats de les darreres dècades.

Programa dedicat a la música en català. L’actualitat i les novetats discogràfiques combinades amb efemèrides i homenatges. 

Presentadors: Jordi López i Jordi Sugrañes

La millor música dels últims anys, presentada per Rafel Corbí.

Presentador: Rafel Corbí

Programa dedicat al món del cinema, els còmics i les sèries de televisió, amb les crítiques més perverses i la tertúlia més desenfadada. Estrenes, xafarderies i les bandes sonores més destacades.

Amb Ignasi Arbat, Marta Sanz, Aram Bonmatí, Jacint Casademont, Bernat Costa i Francesc Morales.

Emissió del Ple municipal de l'Ajuntament de Sant Pol.

Espai de poesia per no avorrir-se, un recull de poesia sense sucre i comentada, conduït per la poetessa Carme Rovira. Espai produït a Ràdio Cabrera.

Presentadora: Carme Rovira

Recull dels programes especials de Ràdio Sant Pol.

Un programa per recordar aquelles cançons que es van editar en 'discos de pedra', recuperats i amb una acurada informació sobre ells de la mà de Josep Pons. Programa realitzat a Ràdio Cabrera i emès a Ràdio Sant Pol.

Presentador: Josep Pons

Recordarem la música que va marcar una època. Repassarem la banda sonora dels 80, una dècada inoblidable.

Presentadora i Tècnica de so: Laura Aragonés

Un programa dedicat als diferents estils de música americana (rock, country, folk, blues, rock & roll, rockabilly, bluegrass, hard rock...). 'Ruta 66' inclou clàssics, novetats discogràfiques, versions, concerts... I dedica un espai a l’artista de la setmana.

Presentador: Pitu Dos Santos

Espai quinzenal de música clàssica per escoltar i aprendre dels grans compositors.

Presentador: Emili Orrit

Blog: http://scherzoradiolitoral.blogspot.com
Mail: radio.scherzo@gmail.com

Espai dedicat a la medicina alopàtica, es a dir la medicina corrent que tots coneixem, a la medicina alternativa i a la psicologia. Amb entrevistes a professionals i especialistes de la salut.

Presentador: Josep Torrents
Col·laborador: Rafael Caro i Anna Sibel.

Programa musical dedicat a diferents estils: Chillout, Lounge, Jazz, Soul, Funk, Disco, Deep, Pop, Rock, World Music…

Espai conduït per Glass Hat.

Espai musical amb els temes més novedosos i les sonoritats més recents. Una música inspirada i que inspira a tota una generació de joves, l'anomenada Generació Z, uns joves connectats a tot el món i amb influències de totes les cultures. Espai gravat a Ràdio Cabrera i que podem gaudir a Ràdio Sant Pol.

Presentador: Pol Alba

Programa reivindicatiu dedicat al hip-hop, amb el millor rap fet a casa nostra, podràs gaudir de tots aquests ritmes durs fusionats amb una poesia que no et deixarà indiferent.

Presentador: Cèsar Alba

Música nostàlgica dels anys 40, 50 i 60.

Amb Jordi Piqué.

La millor selecció de heavy metal i rock dur, amb totes les novetats discogràfiques, entrevistes i agenda de concerts. L'espai de heavy amb més història de la ràdio catalana. Programa realitzat a Ripollet Ràdio i emès a Ràdio Sant Pol.

Presentador: Paco González